"Het begin van een mooi leven!"

Jullie persoonlijke situatie staat centraal in onze werkwijze!

"Het begin van een mooi leven!"

Jullie persoonlijke situatie staat centraal in onze werkwijze!

"Het begin van een mooi leven!"

Jullie persoonlijke situatie staat centraal in onze werkwijze!

"Het begin van een mooi leven!"

Jullie persoonlijke situatie staat centraal in onze werkwijze!

 

Laulalicious – Bakken met de kids!

Wat heeft Joyce een plezier beleefd aan het maken van deze appelflappen!
Zelf de appeltjes snijden, ze mengen, zelf vouwen, instrijken met ei en daarna
natuurlijk zelf opeten!

Ik heb wel 20x keer gehoord; Laura, dit is gewoon echt leuk om te doen en die
appeltjes zijn echt lekker (tip, schil een appeltje meer). Ze heeft echt genoten
en was echt trots op het eindresultaat want ze had ze gewoon echt helemaal
zelf gemaakt!

Een echte aanrader dus om samen te maken je kinderen. Je bent een uurtje
met ze bezig en iedereen heeft iets lekkers bij de koffie! Veel plezier!

Appelflappen

Ingrediënten voor 10 appelflappen:
- 4 appels (ik heb de Elstar appel gebruikt)
- 10 plakjes bladerdeeg
​- 3 el suiker + een beetje om ze te bestrooien
(het beste kun je grove suiker gebruiken maar deze had ik even niet bij de hand)
- 2 tl kaneel
- Sap van een
​- 1/4 citroen
- 1 ei losgeklopt

Bereidingswijze:

1. Leg de plakjes bladerdeeg uit om te ontdooien.
2. Schil de appels en snij ze in kleine blokjes.
3. Doe ze in een kom en besprenkel ze met het citroensap
   en meng er de 3 el suiker en kaneel door.
4. Verdeel het appelmengsel nu over de plakjes bladerdeeg.
5. Vouw ze dicht en zorg dat de randjes goed sluiten.
​6. Bestrijk ze met ei en strooi er een beetje suiker over.
7. Leg ze nu in een voorverwarmde oven van 170 graden +/- 20 minuten totdat ze gaar en mooi bruin zijn.

Laten afkoelen op een rooster en klaar!