Cliënten en Ouderraad

Beste kersverse ouders, 

Jullie kregen dit jaar een kindje, hopelijk is alles goed gegaan en kunnen jullie er volop van genieten. We hopen dat je tussen de luiers, slaapjes en de hapjes door even tijd hebt voor een nieuw initiatief: het digitale ouderpanel voor het verbeteren van de geboortezorgketen in Limburg.

Het digitale ouderpanel is onderdeel van het Verloskundig Consortium Limburg. Bij het Verloskundig Consortium Limburg zijn bijna alle organisaties binnen de geboortezorgketen Limburg aangesloten, ook Kraamcentrum Echt maakt hier onderdeel van uit. Het digitale ouderpanel is een groep ouders (met kinderen < 4 jaar) die een paar keer per jaar gevraagd wordt hun mening te geven over een bepaald onderwerp. Voorbeelden hiervan zouden kunnen zijn de groeiecho of de begeleiding tijdens de zwangerschap.  Dit gebeurt via een korte vragenlijst die je digitaal krijgt toegestuurd.  Deze uitkomsten kunnen professionals en de Ouderadviesraad goed gebruiken om de geboortezorgketen te verbeteren. De Ouderadviesraad adviseert hulpverleners zoals verloskundigen, gynaecologen en kraamzorgorganisaties over de zorg rondom de geboorte. Zij kunnen zo hun advies nog meer kracht bijzetten waardoor hun diensten nog beter aansluiten op de wens van ouders. We zoeken nog ouders die deel willen nemen aan het digitale ouderpanel. Zin om mee te doen? Graag! Het kost slechts 10 minuten per keer en je draagt hiermee bij aan verbetering van de geboortezorgketen in Limburg. We waarderen jullie deelname zeer.


Meld je gauw aan via  http://www.ouderparticipatielimburg.nl.

Je hoeft alleen je mailadres door te geven en eventueel een postcode. Deze gegevens zullen alleen gebruikt worden voor de enquêtes en niet gedeeld worden met derden.  Mocht je nog vragen hebben, kun je mailen naar denise.habets@mumc.nl

Met vriendelijke groet,
Verloskundig Consortium Limburg

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Wij zullen zo snel mogelijk een reactie geven.

De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
https://www.babytaal.nl/
https://www.geboortezorgacademie.nl/
https://www.hkz.nl/iso-9001-makkelijker-dan-hkz/
https://bogeboortezorg.nl/
https://www.s-bb.nl/
https://www.natuurlijkekraamzorg.eu/