Verhuur bevalbad!

 

Kraamcentrum Echt en omstreken biedt de mogelijkheid voor haar cliënten om een bevalbad te huren!

 

Wanneer je ervoor hebt gekozen een van de meest bijzondere momenten in je leven te beleven in het water dan wil je ook een oplossing die het meeste comfort biedt, de veiligste omgeving voor jou en je kindje waarborgt en waarbij de verloskundige
op een goeie manier haar belangrijke werk kan verrichten. Voor bad bevallingen in de thuissituatie verhuren wij een speciaal bevalbad:


Birth pool in a box:
Door het speciale design en haar eigenschappen is het bad uniek in zijn soort. En, niet onbelangrijk, erg gemakkelijk en snel op te zetten. Binnen 15 minuten staat het bad gereed, dus geen lastig bouwpakket en moeilijke instructies!


Ook het opruimen na de bevalling is simpel, snel en hygiënisch. Het bad wordt altijd geleverd met een compleet bevallingspakket. Dit pakket bestaat o.a. uit: elektrische opblaaspomp, binnenhoes, vloerbescherming, anti-slipmatje, warmte afdekhoes, thermometer, schepnetje, waterslang plus toebehoren, dompelpomp voor afvoer water na afloop en duidelijke instructies.


Specificaties van het bevalbad:
• binnenmaat 142 x 114 x 69cm (met partner + zitje)
• buitenmaat: 193 x 165 x 69cm


Praktische informatie en voorwaarden:

  • Het bad kan vanaf de 37e week van de zwangerschap worden opgehaald en moet binnen 2 dagen na de bevalling weer schoon en compleet ingeleverd worden;
  • Kosten voor de verhuur van het bevalbad en het complete pakket zijn € 70,-. Daarnaast hanteren wij een borg van €100,- die na complete retournering weer terugbetaald wordt. Mochten er onderdelen missen of kapot zijn, worden deze van de borg ingehouden;
  • Indien er tijdens de verhuur een medische indicatie ontstaat, zijn wij genoodzaakt de verhuurkosten in rekening te brengen.
  • Het bad wordt op de begane grond geplaatst, met verplicht een bed op klossen in de nabije ruimte.
  • Het bad weegt gevuld ongeveer 650kg, wees zeker dat de vloer het gevulde bad aankan (de meeste vloeren kunnen dit gewicht aan).


Voor meer informatie en/of reserveringen bel 0475-851318 of mail naar rozanne@kraamcentrumecht.nl

 

"Waarom kies je voor een bevalling in bad ?

Een bevalling in bad geeft rust , warmte en ontspant. En vooral dat laatste is heel belangrijk bij een bevalling. Warmte trekt namelijk door je hele lijf, je wordt er rustiger van en hierdoor neemt ok je bewustwording toe. Je gaat dus minder in je hoofd zitten ! de ideale temperatuur om in bad te zitten tijdens de bevalling is 36 graden. Op het moment van geboorte is de ideale temperatuur 37,5 graden. Dit is de perfecte temperatuur voor n baby om geboren te worden en hierbij is het ook niet nodig om een baby toe te dekken met warme doeken en / of een mutsje. Wat je wel zou kunnen doen is met behulp van een maatbeker af en toe wat water over je kindje gieten.

 

Een bad bevalling is met name voor de aanstaande mama’s erg prettig. Kies je ervoor om alleen de weeën op te vangen in het bad dan is dit ook prima. Zorg er wel altijd voor dat er iets van een beval bed in de buurt staat. Mocht dit onverhoopt toch nodig zijn of wil je uiteindelijk toch liever op bed bevallen dan is dit klaar. Wat verder erg belangrijk is tijdens je bevalling in bad is dat je voldoende blijft drinken. De temperatuur van het water neemt met ongeveer 1 gr. per uur af dus laat het geregeld bijvullen met warm water, echter NOOIT met kokend water ! stap er af en toe eens uit, dit zodat je lichaam zogezegd bij de les blijft… Verder zorg je voor voldoende (bad)handdoeken en / of een badjas. Het is belangrijk voor je lichaam om ook buiten het bad op temperatuur te blijven.

 

Kies je voor een bad bevalling dan kies je in ieder geval voor een bevalling met een natuurlijke pijnbestrijding"

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Wij zullen zo snel mogelijk een reactie geven.

De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
https://www.babytaal.nl/
https://www.geboortezorgacademie.nl/
https://www.hkz.nl/iso-9001-makkelijker-dan-hkz/
https://bogeboortezorg.nl/
https://www.s-bb.nl/
https://www.natuurlijkekraamzorg.eu/