Hoera jullie zijn zwanger!!

Een geweldige, mooie tijd breekt aan. Misschien voel je je nu nog niet zo heel goed, maar vaak verdwijnen de klachten/ kwaaltjes na de 12e week in de zwangerschap. Je positieve zwangerschapstest heb je toch vast gelegd op een foto? Waarschijnlijk zijn jullie al bij de verloskundige of gynaecoloog geweest en hebben jullie een mooie echo gekregen waar jullie aanstaande wondertje opstaat!

Van de verloskundige of gynaecoloog heb je te horen gekregen wanneer jullie uitgeteld zijn. Graag bieden wij jullie zorg aan, in deze periode wanneer jullie prins/ prinsesje verwacht wordt! Het is belangrijk om een aantal zaken goed en vroeg in jullie zwangerschap te regelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kinderopvang, hoe gaan jullie dadelijk na je verlof de opvang voor jullie kindje regelen?

 

Wil je meedoen aan moeders voor moeders? Meld je dan ook hier zo snel mogelijk voor aan: Moeders voor moeders

Hoe gaan jullie dit wereldnieuws verkondigen?
 


Inschrijven voor kraamzorg
Doe dit het liefst zo vroeg mogelijk in jullie zwangerschap maar uiterlijk voor de 16e week. Je kunt je online inschrijven bij ons, klik op aanmelden. Geef a.u.b. ook bij jou zorgverzekering door dat jullie zwanger zijn, en vraag meteen je kraampakket aan.

Vertel je werkgever dat jullie zwanger zijn, zo zijn ze tijdig op de hoogte van jou aankomende verlof en kunnen ze vervanging regelen. Misschien is het een leuk idee om een site bij te houden van jullie zwangerschap: Kindjeopkomst.nl

Wij nemen jullie mee op reis door jullie zwangerschap:  zo is het mogelijk om van week tot week de groei van jullie aanstaande kindje te volgen, download de app voor je smartphone: Oudersvannu.nl

 

  • Belangrijk is om de komende maanden gezonde voeding te eten: Voedingscentrum.nl
  • Vitamines en Foliumzuur zijn ook dingen die je niet mag vergeten, Vitamine-info.nl
  • Vergeet de komende maanden ook niet, dat je regelmatig foto`s maakt van je mooie groeiende buik!


Dan breekt de tijd aan dat jullie voor de babyuitzet mogen gaan winkelen, bekijk hier wat je allemaal nodig hebt.

 Op de helft!
Rond de 20e week van jullie zwangerschap zal de prenatale screening plaats vinden. Tijdens deze echo worden er verschillende dingen gecontroleerd, het hoofddoel van de 20 weken echo is onderzoek naar de ontwikkeling van de organen van jullie kindje, hierbij wordt ook gekeken naar de groei en er worden metingen uitgevoerd of alles volgens schema loopt. Ook kan bij de 20 weken echo het geslacht van jullie kindje bepaald worden!

Vanaf deze periode kun je ook gaan kijken of je misschien iets wilt gaan doen van Yoga: www.yogametsabrina.nl of vind je het juist wel heerlijk om te gaan zwemmen: Denieuwehateboer.nl ook kun je
ervoor kiezen om een zwanger fit cursus te volgen: www.feel-healthy.nl even goed nakijken per regio!

Leuke gratis geschenken!
Bij verschillende winkels zijn er gratis babydozen te verkrijgen, hierin zitten altijd leuke spulletjes: 


Namen
Hebben jullie al een keuze gemaakt hoe jullie wondertje dadelijk gaat heten? Hierbij een aantal leuke sites die misschien kunnen helpen bij jullie keuze!

 


Geboortekaartjes
Hebben jullie hier al een idee over? En welke tekst gaan jullie hierop zetten?

 


Hebben jullie de erkenning al geregeld? Dit hoef je alleen te regelen, als jullie niet getrouwd zijn. Rond de 30e week van jullie zwangerschap komen wij bij jullie op intake, tijdens dit gesprek gaan wij jullie voorbereiden op de aanstaande bevalling, en de kraamweek. Er komen verschillende onderwerpen aan bod tijdens het intake gesprek, zo willen wij bijvoorbeeld weten waar jullie voorkeur naar uit gaat om dadelijk te gaan bevallen, welke voeding jullie kindje na de geboorte gaat krijgen, hoe de gezinssituatie is, zijn er speciale dingen waar wij rekening mee moeten houden, of hebben jullie misschien wel speciale wensen?

De laatste weken werken zijn aangebroken, dit kan op het laatst best wat zwaarder worden en ook kan je wat sneller moe zijn. Neem je rust op tijd! Ga nog samen met je partner wat leuks doen en geniet van deze tijd samen! Misschien een leuke tip, maak een mooie gips afdruk van je buik, of laat er een leuke bellypaint van maken. Een mooie herinnering aan deze tijd is een fotoreportage te maken.

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Wij zullen zo snel mogelijk een reactie geven.

De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
https://www.babytaal.nl/
https://www.geboortezorgacademie.nl/
https://www.hkz.nl/iso-9001-makkelijker-dan-hkz/
https://bogeboortezorg.nl/
https://www.s-bb.nl/
https://www.natuurlijkekraamzorg.eu/